Donem suport

AJUDEM-LO EN LA SEVA DEFENSA I SOLIDARITZEM-NOS AMB LA SEVA CAUSA

fer una donació online (quantitat a la seva elecció) de forma segura (Paypal o targeta de crèdit):

btn_donatecc_lg1

SOLIDARITAT AMB EL DENUNCIANT DE #LUXLEAKS RAPHÄEL HALET

El cas LuxLeaks contra l’evasió fiscal massiva a Luxemburg va entrar el passat dimecres 29 de juny a una nova dimensió. La sentència del Tribunal de Luxemburg condemna a Raphäel Halet a 9 mesos de presó condicional, una multa de 1.100 euros i a pagar 50 cèntims per reparació del dany causat. Tot això, mentre es reconeix el seu estatus de denunciant que havia actuat en favor de l’interès general, per una major transparència i justícia fiscal. Aquesta sentència és un nou atac contra l’interès general.

És inacceptable, ja sigui en el pla legal, moral o ètic, que s’avantposin els interessos privats de les empreses abans que l’interès general d’un país o de la Unió Europea.

L’evasió fiscal representa una pèrdua d’ingressos de 6.000 euros per segon!

Raphäel Halet sempre ha actuat sol, desinteressadament i de bona fe, des d’un anonimat auto imposat fins a la celebració del judici. Va ser acomiadat i a dia d’avui es troba sense feina. Ell mateix es finança tota la seva defensa jurídica.

Els defraudadors segueixen lliures i no estan sent perseguits per la justícia.

Més del 80% dels europeus estan en contra de l’evasió d’impostos i a favor de la protecció dels denunciants. Per donar suport a Raphäel Halet, fem una crida a la solidaritat financera per continuar la lluita contra l’evasió fiscal i a favor de la protecció als denunciants.

Tots els ingressos van a donar suport Rafael.